Supermarkt safari

Supermarkt safari

Meer Views

Snel Overzicht

Brede school activiteit:

Cursus: Supermarkt safari
Bestemd voor de groepen: 5, 6, 7 en/of 8
Aantal deelnemende leerlingen: Maximaal 12
Locatie: leslokaal en supermarkt

Welke keuzes maken kinderen als ze in de supermarkt de ingrediënten van een gerecht moeten kopen? Bij elke les van deze cursus komt er een ander gerecht aan bod. De kinderen worden bewuster van de keuzes die ze kunnen maken in het oerwoud van aanbod in de supermarkt. Maken de kinderen na de cursus dezelfde keuzes? Verschillende gerechten komen aan bod zodat kinderen ook verschillende ingrediënten leren kennen, gebruiken en proeven. Lekker, leuk en leerzaam.

Prijs: € 1.608,40* gebaseerd op 10 lessen, 1 uur, max. 12 leerlingen

Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.


* Bij deze cursus worden standaard 2 docenten geleverd.

Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie
Datum selecteren
Datum selecteren
 :  
 :  
U kunt hier de data invullen wanneer de cursus niet kan plaatsvinden.
Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie. Als u voor de optie 'gymzaal buiten de school' kiest moet u in de extra informatie het adres van de gymzaal vermelden.
Let op! Voor de cursussen geldt een maximum van 12 of 16 leerlingen.
Let op: wees ervan bewust dat de door u ingevulde tekst zichtbaar is in de inschrijfmodule en dus ook voor de ouders van uw leerlingen.

* Vereiste velden

€ 1.608,40
Prijs is gebaseerd op 10 lessen van 1 uur. Heeft u interesse in deze cursus maar gebaseerd op meer of minder cursusdagen? Geef dit dan aub aan bij extra informatie.

Details

Brede school activiteit:

Welke keuzes maken kinderen als ze in de supermarkt de ingrediënten van een gerecht moeten kopen? Bij elke les van deze cursus komt er een ander gerecht aan bod. Ook gaan voor elke les 2 kinderen met de lesgever naar de supermarkt om tijdens een korte safari de beste ingrediënten te vinden. De kinderen worden bewuster van de keuzes die ze kunnen maken in het oerwoud van aanbod in de supermarkt. Maken de kinderen na de cursus dezelfde keuzes? Verschillende gerechten komen aan bod zodat kinderen ook verschillende ingrediënten leren kennen, gebruiken en proeven. Lekker, leuk en leerzaam.

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.