PumpTrack BMX fietsschool

Pumptrack BMX Fietsprogramma

Halo Jobbing is exclusieve distributeur van het Pumptrack BMX Fietsprogramma programma in Metropool Den Haag - Rotterdam. Wij gebruiken de door het ROV Zuid Holland ontwikkelde lesmethode "verkeerskunsten om leerlingen met de BMX fietservaring de relevante verkeersvaardigheden aan te leren. Het betreft een goede en vooral leuke en spannende aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd.

Workshops en meerdaagse clinics

Tijdens workshops of clinics (binnen of buiten) leren onze instructeurs het ‘pumpen’. Op het juiste moment te duwen en te trekken aan het stuur zodat er snelheid gemaakt wordt. Zonder af te zetten of te trappen. Maar er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan balans houden, bochten maken en andere verkeersvaardigheden.

Veel plezier met het bekijken van ons aanbod. Voor vragen bel direct met 070 – 40 43 162 of mail naar info@halojobbing.nl. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod, nieuwe diensten en mogelijkheden aangaande oplossingen voor uw combinatiefuncties, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.