Maak kennis met enkele fan's

Wij stellen aan u voor Herman van Reine, directeur CBS de Gantel

CBS de Gantel is al vele jaren klant van HaloJobbing. Samen met Herman van Reine hebben we de afgelopen jaren gebouwd aan een steveige samenwerking waarbij vooral de kinderen profiteren. Geintereseerd in de mening van de heer van Reine? Kijk en lees rustig verder.

Wilt u al een kijkje nemen in ons aanbod geschikt voor de bredetalentontwikkeling op uw school? Klik hier of mail naar info@halojobbing.nl.

Met veel plezier introduceren wij Martijn van Minnen, directeur Nicolaasschool

De Nicolaasschool is een van onze eerste TSO klanten in Rotterdam. Al 8 jaar werkt ons team naar volle tevredenheid met de directie en natuurlijk de kinderen samen. Met veel plezier laten we Martijn aan het woord. Samen sterk is hierbij het motto.

Bent u ook benieuwd hoe deze klanten, in deze spannende tijd van het Corona virus en de anderhalve meter maatschappij, onze medewerkers inzetten? Klik hier en kijk naar onze verschillende oplossingen. 

Maak kennis met Lidia Taal, directeur van de Oranjeschool

HALOJOBBING draagt bij aan een actieve en gezonde samenleving. Bij de uitvoering van al onze activiteiten werken wij met professionele en gekwalificeerde begeleiders en docenten. Lidia kan daar uit eigen ervaring over vertellen, luister maar.

Noodplan en Advies Onderwijsraad

Bent u ook benieuwd hoe deze klanten, in deze spannende tijd van het Corona virus en de anderhalve meter maatschappij, onze medewerkers inzetten? Klik hier en kijk naar onze verschillende oplossingen. 

Maak kennis met Emira Bilkic, directeur van basisschool de Spiegel

Volgens Emira zorgen wij er op de Spiegel voor dat de leerlingen kennismaken met verschillende educatieve, sportieve en/of creatieve activiteiten, waar ze met veel plezier op kunnen terugkijken. We laten Emira graag zelf aan het woord.

Onze activiteiten passen we altijd aan de wensen van de klant aan, binnen de mogelijkheden van HALO JOBBING. Door ons brede aanbod zijn veel van onze lessen en projecten reeds afgestemd op bovengenoemde punten. Daarnaast blijven wij voortdurend inspelen op de ontwikkelingen van de stad en het onderwijs. Zoa;ls u ziet, vele basisscholen zijn u al voor gegaan.  Meer info? Bel naar 070 – 40 43 162 of mail naar contact

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.