3 x 3 Expeditie voor scholen

3 x 3 Expeditie voor scholen3 x 3 Expeditie voor scholen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog geen keuze gemaakt voor de afsluiting van het schooljaar met uw leerlingen of hoe u volgend jaar wilt gaan starten?

De 3 x 3 Expeditie is het nieuwe spel dat u met elke V.O. leerling kunt spelen!

Kent u de spectaculaire activiteiten die de kandidaten tijdens de tv-programma’s Expeditie Robinson en Fort Boyard moeten uitvoeren? Halo Jobbing heeft hier invulling aan gegeven in de vorm van negen spannende en uitdagende onderdelen. Denken, doen, proeven en ervaren komen allemaal uitgebreid aan bod. Onze begeleiders letten erop dat de leerlingen tijdens de onderdelen respect tonen voor elkaar en de omgeving.

Tevens zullen zij de leerlingen aansporen samen te werken en hen uitleggen dat je zo meer bereikt. Ook zullen onze begeleiders de leerlingen veel laten overleggen met elkaar, waarbij er gelet wordt op ruimte voor iedereen. Tenslotte zullen de leerlingen leren om buiten hun kaders te denken en te handelen. Ontdekken wat een ieders rol is in het team en dus misschien ook wel in de klas zal elke leerling gaan ontdekken.

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijke dag! Samen met uw leerlingen deelnemen aan de 3 x 3 Expeditie, een unieke opening / afsluiting van het schooljaar!

Maak kennis met de avontuurlijke krachten van uw leerlingen, ervaar hun lef, durf en zie hun fanatisme tijdens dit uitdagende programma!

 

Direct een maatwerk offerte aanvragen? Klik hier

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.