Mindfulness

Brede school

Meer Views

Snel Overzicht

Brede school activiteit:

Cursus: Mindsfulness
Bestemd voor de groepen: 1 t/m 8
Aantal deelnemende leerlingen: Maximaal 16
Locatie: Lokaal en omgeving van de school

Wat wordt behandeld in de cursus?
- Mindfulness betekent eigenlijk aandacht, iets met aandacht doen. Soms zijn er zoveel gedachten over van alles en nog wat dat de kinderen het gevoel hebben overspoeld te worden.
- Dat kan leiden tot piekeren en slecht slapen. We leren in de mindfulness hoe dat hoofd vol piekergedachten tot rust gebracht kan worden.
- De kinderen leren op een andere manier naar gedachten en gevoelens te kijken (bijvoorbeeld als voorbijdrijvende wolkjes) en kunnen hierdoor anders omgaan met stemmingen.
- In de training leren kinderen rustmomenten in te bouwen en hoe hun ademhaling ze kan helpen.
-Ze gaan leren hoe ze alle activiteiten met aandacht kunnen doen. We gaan met aandacht lopen en luisteren in het bos. (of de omgeving van de school)

Prijs: € 1.050,00 gebaseerd op 10 lessen, 1 uur, max. 16 leerlingen

Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie
Datum selecteren
Datum selecteren
 :  
 :  
U kunt hier de data invullen wanneer de cursus niet kan plaatsvinden.
Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie. Als u voor de optie 'gymzaal buiten de school' kiest moet u in de extra informatie het adres van de gymzaal vermelden.
Let op! Voor de cursussen geldt een maximum van 12 of 16 leerlingen.
Let op: wees ervan bewust dat de door u ingevulde tekst zichtbaar is in de inschrijfmodule en dus ook voor de ouders van uw leerlingen.

* Vereiste velden

€ 1.050,00
Prijs is gebaseerd op 10 lessen van 1 uur. Heeft u interesse in deze cursus maar gebaseerd op meer of minder cursusdagen? Geef dit dan aub aan bij extra informatie.

Details

Brede school activiteit:

Met de komst van social media moeten kinderen tegenwoordig steeds meer informatie verwerken. Ze staan bijna continu bloot aan nieuwe indrukken. Door kinderen al op jonge leeftijd te begeleiden met mindfulness, worden ze weerbaarder en kunnen ze op een vriendelijke manier openstaan voor zichzelf én anderen. Dat geeft hen rust en zelfvertrouwen. Leren surfen op de golven van het leven geeft elk kind de mogelijkheid om goed in balans te blijven. Ook al waait het stevig en zijn de golven hoog.

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.