Locatie en partners

ONZE LOCATIES & PARTNERS

LOCATIES & PARTNERS AMSTERDAM: amsterdam arena olympisch stadion.

DE NEDERLANDSE KUST: bloemendaal, hoek van holland, kijkduin, noordwijk, scheveningen, zeeland.

DEN HAAG: Academie voor sportstudies sportcentrum ockenburgh stadion ADO Den Haag

ROTTERDAM: Sportcentrum Oostervant Sportcomplex, Nieuw Vreelust Topsportcentrum Rotterdam

AMSTERDAM: Arena stadion, Olympisch Stadion, ALO complex

PARTNERS: Sportloopbaan-Garantieplan

De gehele Nederlandse kust:

Langs de Nederlandse kust is het mogelijk uw evenement plaats te laten vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Kijkduin, Hoek van Holland, Zandvoort, Bloemendaal, Scheveningen of Noordwijk.

SnowWorld:

Met de sfeervolle restaurants, bars en feestzalen is SnowWorld de ideale locatie voor al uw zakelijke aangelegenheden. 365 dagen per jaar is er gegarandeerd sneeuwplezier.

Uw eigen locatie:

Wij werken op diverse locaties in Nederland. Afhankelijk van de samenstelling van het evenement en uw voorkeuren wordt de locatie gekozen. Wij houden rekening met uw wensen ten aanzien van reistijd, sfeer, privacy, budget en horecamogelijkheden. Wanneer u zelf een locatie in gedachten heeft, dan onderzoeken we graag onze mogelijkheden aldaar.

Loopbaan-Garantieplan:

Het Loopbaangarantieplan.nl biedt u de mogelijkheid om uitgebreid uw wensen en eisen bij de vacaturebeschrijving op te nemen. De opdrachtgever kan hierbij volledig zelfstandig vormgeven aan zijn/haar vacature. Studenten en afgestudeerden vinden op het Loopbaangarantieplan.nl het overzicht van diverse en gevarieerde vacatures. Werkwijze: Direct aanmelden is “gratis”. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt indien u het juiste servicepakket heeft direct in contact met de sollicitant.