Sportdagen

Sportdagen

UW SPORTDAG 

Hoe organiseer ik een kwalitatieve en vooral leuk sportdag op mijn school? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve sportdagen, verschillende soorten evenementen (zie onze speciaal hiervoor ontwikkelde website HotspotsEvents) en toernooien. Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Door de jarenlange ervaring van ons team kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw sportdag en op professionele begeleiding zodat er veilig en verantwoord wordt gesport of bewogen. Wij werken daarnaast samen met diverse partijen op verschillende locaties in Nederland. Uw voorkeur(en) en de samenstelling van uw bedrijfsuitje bepalen de keuze voor een locatie. Denk aan reistijd, privacy, sfeer, budget en horecamogelijkheden. Had u al een locatie in gedachten?

Ook dan onderzoeken wij daarvan graag de mogelijkheden of denkt met u mee over alternatieven.

  • Directie uitje
  • Sportdag
  • Koningspelen
  • Toernooi

U kunt op onze speciaal voor u hiervoor ontwikkelde website HotspotsEvents verder orienteren.

ONZE LOCATIES

DE NEDERLANDSE KUST: Bloemendaal, Hoek van holland, Kijkduin, Noordwijk, Scheveningen, Zeeland.

DEN HAAG: Academie voor sportstudies sportcentrum ockenburgh, stadion ADO Den Haag, Snowworld

ROTTERDAM: Sportcentrum Oostervant Sportcomplex, Nieuw Vreelust Topsportcentrum Rotterdam

PARTNERS: Loopbaan-Garantieplan en HOTSPOTSEVENTS

De gehele Nederlandse kust:

Langs de Nederlandse kust is het mogelijk uw evenement plaats te laten vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Kijkduin, Hoek van Holland, Scheveningen of Noordwijk.

Uw eigen locatie:

Wij werken op diverse locaties in Nederland. Afhankelijk van de samenstelling van het evenement en uw voorkeuren wordt de locatie gekozen. Wij houden rekening met uw wensen ten aanzien van reistijd, sfeer, privacy, budget en horecamogelijkheden. Wanneer u zelf een locatie in gedachten heeft, dan onderzoeken we graag onze mogelijkheden aldaar.

Loopbaan Garantieplan:

Het Loopbaangarantie plan biedt u de mogelijkheid om uitgebreid uw wensen en eisen bij de vacature en dienstbeschrijving op te nemen. De opdrachtgever kan hierbij volledig zelfstandig vormgeven aan zijn/haar behoefte. Studenten en afgestudeerden vinden op Loopbaangarantie plan het overzicht van diverse en gevarieerde vacatures. Werkwijze: Direct aanmelden is “gratis”. U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt indien u het juiste servicepakket heeft direct in contact met de sollicitant.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.