Klantenservice

Wilt u een e-mail naar de klantenservice van HALO JOBBING sturen? Voor een snelle en correcte afhandeling vragen wij u te mailen naar info@halojobbing.nl.

Telefoon

De klantenservice van HALO JOBBING is op werkdagen (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) van 09:00 – 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Het telefoonnummer is 070 – 40 43 162.


Klachten

Heeft u na contact met onze organisatie nog een klacht? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 070 – 40 43 162 of een e-mail te sturen naar info@halojobbing.nl.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden:
• bestellingnummer(s). Dit meer-cijferige nummer vindt u in de titel van de bevestiging e-mail die u na aanvraag van uw cursus, workshop of activiteit heeft ontvangen.
• uw bedrijfs-/schoolnaam, uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en bestel- en/of debiteurnummer.

U kunt uw klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:

HALO JOBBING BV
T.a.v. Afdeling Klachten
Appelstraat 145
2564 ED Den Haag

Zodra uw klacht is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.


Bedrijfsgegevens

HALO JOBBING BV
Appelstraat 145
2564 ED Den Haag
BTW Nr. NL 8516 71330 B01
Kvk. Nr. 55 363 105

Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij K.v.k. te ’s-Gravenhage