100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

12 december 2018: Play2Live©, Optimalisatie van de tussen schoolse opvang

Play2live is de beweegmethode voor uw tussen schoolse opvang waarbij ons beweegteam u maximaal ontzorgt.

Halo Jobbing levert al meer dan 20 jaar diensten in het onderwijs. De inzet van ons beweegteam tijdens de tussen schoolse opvang is in de regio Rotterdam en Den Haag algemeen bekend. Wij zoeken altijd naar verbetering en optimalisatie van onze diensten en luisteren daarbij goed naar onze klanten.

Per jan 2019 optimaliseren we onze services tijdens de tussen schoolse opvang nog verder. We spreken vanaf nu over een doordachte beweegmethode. Deze nieuwe beweegmethode verdient een eigen naam, Play2Live.  Onze Play2Live coördinator zal vanuit uw huidige opzet op het schoolplein en in de klas een nieuwe Play2Live structuur introduceren. Bij deze nieuwe beweegstructuur en methodiek kunnen optioneel alle spellen in het teken van rekenen- en taal staan.

Belangrijke optimalisaties hebben plaatsgevonden op de gebieden van ons kwaliteitsmanagement, activiteiten management en de beweegmethodiek zelf. Zo zorgt onze kwaliteitsmanager voor o.a. de intervisies, training en opleiding van onze beweegteams. Hierbij staat de ontwikkeling van onze beweegcoaches centraal. De Play2Live beweegmethode zelf is door onze HBO geschoolde docenten lichamelijke opvoeding met betrekking tot pedagogische – en methodische opbouw van sport en spelactiviteiten verder geoptimaliseerd.

Begeleiden en coördineren van de leerlingenraad en de inzet en begeleiding jr. coaches (groep 7 en 8) speelt hierbij een centrale rol. Meer weten over Play2Live bekijk onze website.