100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

12 november 2017: Lancering van de “online beweegcoach” voor ouderparticipatie 2.0

De inzet van ouders binnen en rond de school wordt steeds belangrijker. Ouderparticipatie staat op de politieke agenda en wordt vanuit de Gemeenten gestimuleerd. HaloJobbing geeft maar deze nieuwe dienst de inzet van “ ouders” extra handen en voeten.

De “online beweegcoach” is een via het internet aangeboden educatie -en trainingsplatform. Dit e-learning platform is speciaal ontwikkeld voor zogenaamde (overblijf)ouders, pedagogisch medewerkers en beweegcoaches. Training op maat staat hierbij centraal.

Onderwijs en begeleiding:

Deze online dienst wordt door HaloJobbing ook fysiek ondersteund door het inzetten van zogenaamde beweeg en gezondheid coaches (hierna B&G coaches) tijdens de praktijkexamens en intake gesprekken. De (overblijf)ouders krijgen dus professionele ondersteuning tijdens het praktijkdeel van de training. De  B&G coaches zijn CRKBO gecertificeerd en afgestudeerde HBO-ers van onder andere de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Tussen- en buitenschoolse opvang (TSO/BSO)

De persoonlijke ondersteuning tijdens de BSO/TSO/pauzegym is schaalbaar. Afhankelijk van de vraag en behoefte van de (overblijf)ouders of pedagogisch medewerkers kunnen er 1 of meerdere beweegcoaches de (overblijf)ouders en pedagogisch medewerkers verder ondersteunen bij het in de praktijk brengen van de lesstof. Anders gezegd; helpen bij het naar de praktijk vertalen van de theorielessen.

Meer weten? Bezoek snel ons e-learning platform en bekijk de verschillende trainingen.