100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

26 januari 2021: HaloJobbing lanceert nieuwe website

2021 starten wij opnieuw met ambitie en enthousiasme. Onze groei en inzet voor onze klanten in de onderwijssector gaan we verder optimaliseren. Bij deze ambitie hoort een nieuwe website. Een website die uitstraalt waar we voor staan.  Wij ontzorgen al 25 jaar de basisscholen en ontwikkelen de talenten van het jonge schoolgaande kind.

Middels deze nieuwe website kan er met een duidelijke focus beter vorm worden gegeven aan de visie van de onderneming. HaloJobbing gelooft dat ieder kind recht heeft op een brede en vooral kwalitatieve Talentontwikkeling. Wij geloven in het jonge kind en de schoolgaande jeugd en  hebben het volste vertrouwen in hun competenties en vaardigheden.

Onze nieuwe website is eenvoudig en duidelijk in opzet en navigatie. Daarnaast kunt u er prachtige foto’s en recensies van onze klanten en hun leerlingen terugvinden. We laten onze fans zelf vertellen over hun eigen “klantcases”.  U kunt nu nog makkelijker hetgeen vinden dat u zoekt. Of het nu om tussen- of naschoolse activiteiten of verkeersveiligheid en verkeereducatie gaat, alles is eenvoudig te vinden. Bent u inmiddels toe aan een teambuildings uitjes, ook dat kan en is eenvoudig te booken. U bent nog niet overtuigd, browse dan gewoon rustig door onze pagina’s. We hopen u graag van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Team Halo Jobbing

 

Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.