100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

18-2- 2019 Gemeente Leidschendam-Voorburg sluit zich aan bij het praktisch verkeersexamen.

Hoera, ook Gemeente Leidschendam -Voorburg gaat dit jaar voor het eerst mee doen met het praktisch verkeersexamen georganiseerd door Halo Jobbing en Fietsexamen Nederland. Zoals bij vele basisscholen in Rotterdam en Den Haag al bekend is organiseren wij jaarlijks in opdracht van en samenwerking met de gemeente het praktisch verkeersexamen.

Het praktisch Verkeersexamen is onderdeel van het totale verkeersonderwijs op de basisschool. Tijdens het VVN theoretisch Verkeersexamen wordt getoetst of de leerlingen de verkeerskennis beheersen en voldoende inzicht hebben in verkeerssituaties. Maar verkeer is ook vooral praktijk. Verkeer leer je niet alleen uit een boekje. Tijdens het praktisch Verkeersexamen wordt getoetst of de leerlingen de opgedane verkeerskennis goed kunnen toepassen en daardoor veilig fietsen, aldus Vinesh Sewnundun, eventmanager praktisch verkeersexamen..

Doordat nu ook de Gemeente Leidschendam- Voorburg met zo’n 16 basisscholen mee doet kunnen we de krachten bundelen, efficiënter te werk gaan en daardoor de kosten drukken.

Gemeente Leidschendam-Voorburg doet al jaren mee aan het programma School op SEEF. Het praktgisch verkeersexamen is van uit dat perspectief, volgens Henri van Hoeven van de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling, Cluster mobiliteit, een goede “effectmeting”. Leerlingen die én theoretisch én praktisch verkeersonderwijs hebben gehad op school, zijn goed voorbereid op het praktisch Verkeersexamen.

Over Fietsexamen Nederland:

Fietsexamen Nederland is een dienst van Halo Jobbing en een full-service organisatie en educatie bureau op het gebied van fiets- en verkeerveiligheid. Fietsexamen Nederland biedt via haar platform/ website de technische en management faciliteiten en tools nodig voor de organisatie van het praktisch verkeersexamen.

Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.