100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Datum : 12-3-2021 Beweeg Wijs gaat aan de slag met bewegen in de school

Halo jobbing wordt de eerste franchisenemer van Beweeg Wijs. Met deze samenwerking wordt de Beweeg Wijs interventie breed beschikbaar voor alle scholen in de Metropool Rotterdam – Den Haag. Beweeg Wijs-directeur Ron ten Broeke is verheugd over de stap: “Door onze onderwijsinhoud op het gebied van spelen en bewegend leren te koppelen aan de beweegcoaches, trainers en het netwerk van Halo Jobbing, krijgen we nog meer kinderen in beweging.”

Beweeg Wijs gaat aan de slag met bewegen in de school; bewegen passend bij de mogelijkheden van elk individueel kind. Samen proberen we elk kind elke dag (met plezier) minimaal een uur te laten bewegen. De nadruk ligt daarbij op spelen en beleving.

Beweeg Wijs maakt het optimaal gebruik van de schoolomgeving tot een nieuw schoolvak. Dat gaat stap voor stap waarbij het schoolteam in geleidelijk tempo trainingen volgt om zich te ontwikkelen van pleinwacht tot pleincoach. Daardoor komt er meer oog voor motorisch minder vaardige kinderen en voor kinderen die het buiten zijn soms als sociaal onveilig ervaren. Met natuurlijk ook ruimte en aandacht voor de vaardige kinderen. Meer weten over Beweeg Wijs? Klik hier