100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Datum : 1-2-2021 Beweeg Wijs en Halo Jobbing slaan de handen ineen

Halo jobbing wordt de eerste franchisenemer van Beweeg Wijs. Met deze samenwerking wordt de Beweeg Wijs interventie breed beschikbaar voor alle scholen in de Metropool Rotterdam – Den Haag. Beweeg Wijs-directeur Ron ten Broeke is verheugd over de stap: “Door onze onderwijsinhoud op het gebied van spelen en bewegend leren te koppelen aan de beweegcoaches, trainers en het netwerk van Halo Jobbing, krijgen we nog meer kinderen in beweging.”

Het oorspronkelijk Haagse bedrijf Halo Jobbing biedt al meer dan vijfentwintig jaar diensten aan scholen in de Metropool Rotterdam – Den Haag op het gebied van sport, spel, theater, dans, voeding en verkeerseducatie. De activiteiten worden uitgevoerd door professionele en gekwalificeerde docenten. Met de inzet van de bewezen effectieve Gezonde school Beweeg Wijs interventie optimaliseert Halo jobbing het aanbod van haar diensten verder. Met onze huidige beweegmethode Play2Live ontzorgen we de basisscholen tijdens de tussen schoolse opvang. Met de Beweeg Wijs interventie kunnen we vooral die scholen bedienen die zich als “Gezonde school” willen certificeren, aldus Halo Jobbing, directeur Rachelle Mahieu .

Scholen in Rotterdam, Den Haag en omliggende plaatsen die willen werken met de Beweeg Wijs interventie kunnen zich melden bij Halo Jobbing. Halo Jobbing onderhoudt het contact met de scholen, begeleidt de implementatie van de interventie en verzorgt desgewenst de inzet van deskundige speelbegeleiders. Beweeg Wijs blijft continu werken aan nieuwe onderwijsinhoud op het gebied van spelen en bewegend leren.

Over Beweeg Wijs

Beweeg Wijs is actief op scholen door het hele land en de methode wordt ook gebruikt op scholen in België en Duitsland. Door te gaan werken met franchisenemers, worden nog meer scholen in de gelegenheid gesteld om met Beweeg Wijs aan de slag te gaan. Op termijn verwacht Beweeg Wijs ook op andere plekken in een franchiseconstructie samen te gaan werken.

Over Halo Jobbing

In 1996 is Halo Jobbing gestart vanuit een studentenkamer in Den Haag. Het motto was toen: “Stop bij de Albert Heijn met vakken vullen en start met werken in de sportwereld”. Nu, na 25 is Halo Jobbing niet meer weg te denken uit de metropoolregio en is het motto van toen nog steeds van toepassing is. Samen met professionele, geschoolde docenten, met een passie om een bijdrage te leveren aan de talent ontwikkeling van het schoolgaande kind wordt er gewerkt aan een toekomst in beweging.