100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Praktisch verkeersexamen Den Haag 2021

Het praktisch verkeersexamen wordt in 2021 afgenomen in de periode 12 april –  28 mei 2021 (na het theoretisch verkeersexamen) en is bedoeld voor leerlingen uit groep 7 en groep 8 leerlingen die in september en oktober niet aan het examen hebben deelgenomen. Deelname is niet verplicht, maar gebeurt op basis van inschrijving vooraf.

 

Verder wordt in Den Haag het praktische verkeersexamen georganiseerd op wijkniveau, zodat elke leerling in zijn eigen omgeving het examen kan afleggen. De examens worden in  de volgende wijken georganiseerd: Scheveningen, Wateringseveld, Ypenburg, Nieuw Waldeck, Bezuidenhout, Leidschenveen, Vogelwijk en Zuiderpark.

 

Oefenexamens 

Er wordt voor de start van het praktisch verkeersexamen in de periode 31 maart – 9 april 2021 ook een oefen examen georganiseerd. Vanwege de grote animo voor het oefen heeft de Gemeente Den Haag ervoor gezorgd dat er in de maanden februari en maart zogenaamde “extra oefenexamens” worden georganiseerd. U wordt daarover via de mail, onze website en Facebook kanaal van op de hoogte gebracht.

 

Staat verkeersveiligheid ook bij uw school voorop? Aanmelden kan pas na openstelling van de website op maandag 4 januari 2021. De examen periode zelf loopt van 12 april t/m 28 mei 2021. Oefenen voor de examens kan van 31 maart tot 9 april 2021.