Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Programma School op SEEF

Halo Jobbing is coordinator van het School op Seef programma in Metropool Den Haag – Rotterdam. SCHOOL op SEEF is hét programma in Zuid-Holland voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Hier worden kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers. Samenwerken binnen een gemeenschappelijk belang staat binnen SCHOOL op SEEF centraal. De verkeersveiligheid van kinderen is immers een gedeelde verantwoordelijkheid.

 

Veilig in het verkeer is een voorwaarde!

Doelstellingen

Het programma SCHOOL op SEEF heeft zeven doelstellingen:

 

  • De schoolomgeving en de schoolroutes zijn veilig ingericht.
  • Er vindt theoretisch verkeersonderwijs plaats in alle leerjaren.
  • Er vindt praktisch verkeersonderwijs plaats in alle leerjaren.
  • Er wordt met de ouders gecommuniceerd over verkeersveiligheid.
  • Er vindt (indien nodig) handhaving plaats die is afgestemd op de specifieke situatie.
  • Er wordt gestimuleerd zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar school te gaan.
  • De aanpak is structureel en is verankerd in een goede organisatiestructuur.

Aan de slag!

De aanpak is structureel en is verankerd in een goede organisatiestructuur.

Wilt u meer weten? Download onze brochures over programma School op SEEF, wat betekent het voor uw school en hoe ziet onze praktische verkeerseducatie eruit.

U kunt zich tevens via bijgaand formulier aanmelden voor een intake procedure. Onze accountmanagers nemen binnen 1 werkdag direct contact met u op.

Jeugdvakantie Land- Verkeersplein-

Ieder jaar, tijdens de zomervakantie, richt het consortium Verkeer, bestaande uit Gemeente Rotterdam, Jeugdvakantieland , BMX Fietsschool, Breed Aktief, Tjinco bv, Halo Jobbing, Sjaak de Piraat ,Paolo de Zebratemmer i.c.m gerelateerde verkeerseducatieve en entertainment activiteiten het Jeugdvakantie Land “Verkeerplein” in..

Rotterdamse Fietsalliantie

Halo Jobbing is trots om lid te zijn van deze alliantie.

In de Rotterdamse Fietsalliantie ontmoet je fietsliefhebbers die allemaal hetzelfde doel hebben: Rotterdammers meer, veiliger en prettiger laten fietsen. We komen bij elkaar tijdens (online) meet-ups waarin we onze kennis en ervaringen delen. Samen organiseren we events en bedenken we acties. Daarmee willen we meer mensen op de fiets krijgen.

Ger Lulofs, Adviseur Mobiliteit

Onze netwerkpartner Halo Jobbing doet voor ons de uitvoering van het praktisch fietsexamen en dit gebeurt naar alle tevredenheid voor het 5e jaar. En de gemeente Rotterdam heeft de intentie uitgesproken om dit verlengen met nog 3 jaar.

Ook met andere projecten zoals SchoolopSeef en het Jeugdvakantieland wordt succesvol geleid en uitgevoerd.

Elke Helmus Beleidsmedewerker Verkeer Metropoolregio Rotterdam Den Haag

“Sinds het schooljaar 2018-2019 verzorgt HaloJobbing voor ons de coördinatie en werving voor het programma SCHOOL op SEEF. Ze zijn een prettige en actieve samenwerkingspartner, die bijv. inspeelt op de wervingswensen van gemeenten. En ook vanuit het bredere veld van verkeerseducatie de aansluiting met andere projecten in brengt, alsmede het gebruik van sociale media, om het bereik en aandacht van SCHOOL op SEEF te vergroten.”