Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Pumptrack BMX Fietsschool

Halo Jobbing is exclusieve distributeur van het Pumptrack BMX Fietsprogramma programma in Metropool Den Haag – Rotterdam. Wij gebruiken de door het ROV Zuid Holland ontwikkelde lesmethode “verkeerskunsten om leerlingen met de BMX fietservaring de relevante verkeersvaardigheden aan te leren. Het betreft een goede en vooral leuke en spannende aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd

Maak een afspraak
Verkeerseducatie met de BMX fiets! Dat is FUN!

Workshops en meerdaagse clinics

Tijdens workshops of clinics (binnen of buiten) leren onze instructeurs het ‘pumpen’. Op het juiste moment te duwen en te trekken aan het stuur zodat er snelheid gemaakt wordt. Zonder af te zetten of te trappen. Maar er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan balans houden, bochten maken en andere verkeersvaardigheden.

Veel plezier met het bekijken van ons aanbod. Voor vragen bel direct met 070 – 40 43 162 of mail naar info@halojobbing.nl. Wilt u op de hoogte blijven van ons aanbod, nieuwe diensten en mogelijkheden aangaande oplossingen voor uw combinatiefuncties, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Ibrahim Wijbenga Beleidsmedewerker Onderwijs bij Gemeente Den Haag

“Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Halo Jobbing bv die voor ons het praktisch verkeersexamen organiseren en uitvoeren i.s.m. het scholenveld van Den Haag. Door hun inzet en professionaliteit leren Haagse kinderen veilig fietsen in hun eigen stedelijke omgeving Den Haag. Zij dragen zo bij aan een veilig verkeersklimaat in Den Haag.”

Ger Lulofs, Adviseur Mobiliteit

Onze netwerkpartner Halo Jobbing doet voor ons de uitvoering van het praktisch fietsexamen en dit gebeurt naar alle tevredenheid voor het 5e jaar. En de gemeente Rotterdam heeft de intentie uitgesproken om dit verlengen met nog 3 jaar.

Ook met andere projecten zoals SchoolopSeef en het Jeugdvakantieland wordt succesvol geleid en uitgevoerd.

Alma de Jong Beleidsmedewerker Mobiliteit Gemeente Leidschendam-Voorburg

“Voor het praktische verkeersexamen verzorgt Halo Jobbing de organisatie vooraf en op de dagen zelf de het praktische verkeersexamen op locatie. Met Halo Jobbing hebben we korte rechtstreekse lijntjes waardoor er snel en met de juiste persoon aandachtspunten kunnen worden besproken en opgelost. Ook dit jaar is, ondanks de beperkingen vanwege de coronacrisis, het praktische verkeersexamen succesvol verlopen.”

Elke Helmus Beleidsmedewerker Verkeer Metropoolregio Rotterdam Den Haag

“Sinds het schooljaar 2018-2019 verzorgt HaloJobbing voor ons de coördinatie en werving voor het programma SCHOOL op SEEF. Ze zijn een prettige en actieve samenwerkingspartner, die bijv. inspeelt op de wervingswensen van gemeenten. En ook vanuit het bredere veld van verkeerseducatie de aansluiting met andere projecten in brengt, alsmede het gebruik van sociale media, om het bereik en aandacht van SCHOOL op SEEF te vergroten.”

Staat verkeersveiligheid bij u ook hoog in het vaandel!