Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

FietsEduBox

Halo Jobbing is exclusieve distributeur van het FietsEduBox concept in Metropool Den Haag – Rotterdam. Wij gebruiken de door het ROV Zuid Holland ontwikkelde lesmethode “verkeerskunsten om leerlingen met de FietsEduBox  (20 fietsen met verschillende maatvoering) de relevante verkeersvaardigheden aan te leren. Het betreft een goede en vooral leuke en spannende aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd

20 fietsen in 1 box!
Fietsen maar

De FietsEduBox

Tijdens workshops of clinics (binnen of buiten) leren onze instructeurs uw leerlingen de fietsvaardigheid. Er wordt veel aandacht besteed aan balans houden, bochten maken en andere verkeersvaardigheden.

Inhoud van de FietsEduBox:

– FietsBox met minimaal 20 fietsen (maatvoering: 16, 20, 24/26)

  • 8x 26 inch Batavus
  • 8x 24 inch Batavus
  • 8x 20 inch Batavus
  • 8x 16 inch Batavus
  • 2x 12 inch loopfiets

– optioneel: verkeersmethode, verkeerskunsten van School op SEEF

– optioneel: verkeersleerkracht(en)

Veel plezier met het bekijken van ons aanbod. Voor vragen bel direct met 070 – 40 43 162 of mail naar info@halojobbing.nl. Wilt u de FietsEduBox direct bestellen vul hieronder het aanvraagformulier in.

Bestel nu uw FietsEduBox en vul ons formulier in!

Bestel de FietsEduBox

FietsEduBox

Fietsen

Aanleveren

Ophalen

Tijd aanleveren
Tijd ophalen

Contactgegevens

FietsEduBox Mobiel

Fietsen

Aanleveren

Tijd aanleveren

Ophalen

Tijd ophalen

Contactgegevens

Ibrahim Wijbenga Beleidsmedewerker Onderwijs bij Gemeente Den Haag

“Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Halo Jobbing bv die voor ons het praktisch verkeersexamen organiseren en uitvoeren i.s.m. het scholenveld van Den Haag. Door hun inzet en professionaliteit leren Haagse kinderen veilig fietsen in hun eigen stedelijke omgeving Den Haag. Zij dragen zo bij aan een veilig verkeersklimaat in Den Haag.”

Ger Lulofs, Adviseur Mobiliteit

Onze netwerkpartner Halo Jobbing doet voor ons de uitvoering van het praktisch fietsexamen en dit gebeurt naar alle tevredenheid voor het 5e jaar. En de gemeente Rotterdam heeft de intentie uitgesproken om dit verlengen met nog 3 jaar.

Ook met andere projecten zoals SchoolopSeef en het Jeugdvakantieland wordt succesvol geleid en uitgevoerd.

Alma de Jong Beleidsmedewerker Mobiliteit Gemeente Leidschendam-Voorburg

“Voor het praktische verkeersexamen verzorgt Halo Jobbing de organisatie vooraf en op de dagen zelf de het praktische verkeersexamen op locatie. Met Halo Jobbing hebben we korte rechtstreekse lijntjes waardoor er snel en met de juiste persoon aandachtspunten kunnen worden besproken en opgelost. Ook dit jaar is, ondanks de beperkingen vanwege de coronacrisis, het praktische verkeersexamen succesvol verlopen.”

Elke Helmus Beleidsmedewerker Verkeer Metropoolregio Rotterdam Den Haag

“Sinds het schooljaar 2018-2019 verzorgt HaloJobbing voor ons de coördinatie en werving voor het programma SCHOOL op SEEF. Ze zijn een prettige en actieve samenwerkingspartner, die bijv. inspeelt op de wervingswensen van gemeenten. En ook vanuit het bredere veld van verkeerseducatie de aansluiting met andere projecten in brengt, alsmede het gebruik van sociale media, om het bereik en aandacht van SCHOOL op SEEF te vergroten.”