Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Verkeerseducatie

Het praktisch Verkeersexamen is een noodzakelijk onderdeel van het totale verkeersonderwijs op de basisschool.

SCHOOL op SEEF is hét programma voor verkeersveiligheid en educatie aan  basisschool leerlingen. 

Hier leren leerlingen met een hippe BMX fiets in verschillende workshops de relevante verkeersvaardigheden aan.

Leren fietsen is nu echt voor iedere leerlingen mogelijk.

Met het innovatieve FietsEduBox concept bepaal je zelf of je alleen fietsen nodig hebt of de combi met een verkeersdocent.

Veilig in het verkeer is een voorwaarde!

Verkeerseducatie met Halo Jobbing

Halo Jobbing is de centrale verkeerseducatie partner voor basisscholen in de Metropool Den Haag – Rotterdam. Als onder andere coordinator van het  programma School op Seef , organisator van het praktisch verkeersexamen , het Rotterdamse verkeersplein en uitvoerder van het programma Totally Traffic, beschikken wij over alle relevante kennis, ervaring en de juiste docenten. 

Ons verkeerseducatie aanbod is hét programma voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Hier worden kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzame en veilige weggebruikers. Ons nieuwe Pumptrack BMX fiets programma spreekt het jonge kind enorm aan. Het leveren van een “vraaggericht” aanbod staat binnen onze aanpak centraal. Het juiste aanbod geeft immers het beste resultaat.

Ibrahim Wijbenga Beleidsmedewerker Onderwijs bij Gemeente Den Haag

“Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met Halo Jobbing bv die voor ons het praktisch verkeersexamen organiseren en uitvoeren i.s.m. het scholenveld van Den Haag. Door hun inzet en professionaliteit leren Haagse kinderen veilig fietsen in hun eigen stedelijke omgeving Den Haag. Zij dragen zo bij aan een veilig verkeersklimaat in Den Haag.”

Jeugdvakantie Land- Verkeersplein-

Ieder jaar, tijdens de zomervakantie, richt het consortium Verkeer, bestaande uit Gemeente Rotterdam, Jeugdvakantieland , BMX Fietsschool, Breed Aktief, Tjinco bv, Halo Jobbing, Sjaak de Piraat ,Paolo de Zebratemmer i.c.m gerelateerde verkeerseducatieve en entertainment activiteiten het Jeugdvakantie Land “Verkeerplein” in..

Rotterdamse Fietsalliantie

Halo Jobbing is trots om lid te zijn van deze alliantie.

In de Rotterdamse Fietsalliantie ontmoet je fietsliefhebbers die allemaal hetzelfde doel hebben: Rotterdammers meer, veiliger en prettiger laten fietsen. We komen bij elkaar tijdens (online) meet-ups waarin we onze kennis en ervaringen delen. Samen organiseren we events en bedenken we acties. Daarmee willen we meer mensen op de fiets krijgen.

Ger Lulofs, Adviseur Mobiliteit

Onze netwerkpartner Halo Jobbing doet voor ons de uitvoering van het praktisch fietsexamen en dit gebeurt naar alle tevredenheid voor het 5e jaar. En de gemeente Rotterdam heeft de intentie uitgesproken om dit verlengen met nog 3 jaar.

Ook met andere projecten zoals SchoolopSeef en het Jeugdvakantieland wordt succesvol geleid en uitgevoerd.

Alma de Jong Beleidsmedewerker Mobiliteit Gemeente Leidschendam-Voorburg

“Voor het praktische verkeersexamen verzorgt Halo Jobbing de organisatie vooraf en op de dagen zelf de het praktische verkeersexamen op locatie. Met Halo Jobbing hebben we korte rechtstreekse lijntjes waardoor er snel en met de juiste persoon aandachtspunten kunnen worden besproken en opgelost. Ook dit jaar is, ondanks de beperkingen vanwege de coronacrisis, het praktische verkeersexamen succesvol verlopen.”

Elke Helmus Beleidsmedewerker Verkeer Metropoolregio Rotterdam Den Haag

“Sinds het schooljaar 2018-2019 verzorgt HaloJobbing voor ons de coördinatie en werving voor het programma SCHOOL op SEEF. Ze zijn een prettige en actieve samenwerkingspartner, die bijv. inspeelt op de wervingswensen van gemeenten. En ook vanuit het bredere veld van verkeerseducatie de aansluiting met andere projecten in brengt, alsmede het gebruik van sociale media, om het bereik en aandacht van SCHOOL op SEEF te vergroten.”

Meld u direct aan voor het gratis verkeerseducatie programma School op SEEF!

Bekijk onze foto gallery