100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Team uitje organiseren

Hoe organiseer ik een kwalitatief en vooral leuk teamuitje voor mijn collega’s?  Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en). Door de jarenlange ervaring van ons team kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw teamuitje en op professionele begeleiding.

Wij werken voor de perfecte organisatie samen met de specialisten van HotspotsEvents. Zij organiseren uw uitje op verschillende locaties in Nederland. Uw voorkeur(en) en de samenstelling van uw teamuitje bepalen de keuze voor een locatie. Denk aan reistijd, privacy, sfeer, budget en horecamogelijkheden. Had u al een locatie in gedachten?

  Maak een afspraak
  Culinair, sportief in the city of aan het strand, wij maken het mogelijk!

  ONZE LOCATIES

  Culinair

  Veel variatie en keuze aan culinaire workshops. Uw uitje wordt volledig in overleg samengesteld. Of het nu een relaxte of culinaire dag wordt, gebaseerd op kook workshops of culinaire activiteiten, het kan…

  Teambuilding

  Wij bieden veel diversiteit en keuze aan teambuilding oefeningen en outdoor activiteiten. Onze teambuilding activiteiten zorgen soms voor een relaxte, avontuurlijke of inspannende dag… 

  Uw eigen locatie:

  Uitjes en teamdagen op de plek waar u graag wilt zijn (in het bos van Bernisse, aan het strand te Scheveningen, in de stad, aan een meer of aan zee). Kies nu uit onze Top locaties en kies daarna eenvoudig uw uitje.

  ONZE LOCATIES

  Vele Locaties

  DE NEDERLANDSE KUST: Bloemendaal, Hoek van holland, Kijkduin, Noordwijk, Scheveningen, Zeeland.DEN HAAG: Academie voor sportstudies sportcentrum ockenburgh, stadion ADO Den Haag, SnowworldROTTERDAM: Sportcentrum Oostervant Sportcomplex, Nieuw Vreelust Topsportcentrum Rotterdam

  De gehele Nederlandse kust:

  Langs de Nederlandse kust is het mogelijk uw evenement plaats te laten vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Kijkduin, Hoek van Holland, Scheveningen of Noordwijk.

  Uw eigen locatie:

  Wij werken op diverse locaties in Nederland. Afhankelijk van de samenstelling van het evenement en uw voorkeuren wordt de locatie gekozen. Wij houden rekening met uw wensen ten aanzien van reistijd, sfeer, privacy, budget en horecamogelijkheden. Wanneer u zelf een locatie in gedachten heeft, dan onderzoeken we graag onze mogelijkheden aldaar.

  Maak een afspraak
  Actief en sportief op het strand, wij maken het mogelijk!