Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Sportdag organiseren

Hoe organiseer ik een kwalitatieve en vooral leuke sportdag op mijn school? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve sportdagen, verschillende soorten evenementen en toernooien. Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Door de jarenlange ervaring van ons team kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw sportdag en op professionele begeleiding zodat er veilig en verantwoord wordt gesport of bewogen.

Maak een afspraak
Een sportdag of schoolfestival, wij maken het mogelijk!

Wat is er mogelijk?

Jubileum feest

Het DVD Festival beleven met uw school… Waarom zou u dat doen? Het Dromen, Voelen, Doen Festival wordt jaarlijks voor het algemene publiek georganiseerd! De eerste editie heeft een groot publiek mogen verwelkomen en ook dit jaar bieden wij u de kans om het DVD Festival met uw school , leerlingen en ouders te beleven.

Sportdag

Onze sportdagen zijn altijd maatwerk. Alles wordt voorbereid volgens uw wensen. Een sportdag voor 1 klas of juist voor de hele school? Van 60 tot wel 1000 deelnemers. Over de inhoud hoeft u zich niet druk te maken. Alles kan, van standaard activiteiten tot “out of the box” ideeën, zoals Bubble soccer, arrow tag, slingshot, etc

Koningsspelen

Bent u opzoek naar een Koningsmatch? Wij zijn expert als het om het gezamenlijk organiseren van de Koningsspelen. Wij organiseren de verschillende (sport)activiteiten of het leveren beweegcoaches voor begeleiding, organisatie en management van jullie Koningsdag event..

Maak een afspraak
Uw eigen schoolfestival, wij maken het mogelijk!

ONZE LOCATIES

Vele Locaties

DE NEDERLANDSE KUST: Bloemendaal, Hoek van holland, Kijkduin, Noordwijk, Scheveningen, Zeeland.DEN HAAG: Academie voor sportstudies sportcentrum ockenburgh, stadion ADO Den Haag, SnowworldROTTERDAM: Sportcentrum Oostervant Sportcomplex, Nieuw Vreelust Topsportcentrum Rotterdam

De gehele Nederlandse kust:

Langs de Nederlandse kust is het mogelijk uw evenement plaats te laten vinden. Denk bijvoorbeeld aan: Kijkduin, Hoek van Holland, Scheveningen of Noordwijk.

Uw eigen locatie:

Wij werken op diverse locaties in Nederland. Afhankelijk van de samenstelling van het evenement en uw voorkeuren wordt de locatie gekozen. Wij houden rekening met uw wensen ten aanzien van reistijd, sfeer, privacy, budget en horecamogelijkheden. Wanneer u zelf een locatie in gedachten heeft, dan onderzoeken we graag onze mogelijkheden aldaar.