Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Dag programmering

Bepaal zelf uw dagprogrammering

Kies hieronder uit ons ruim aanbod van creatieve, gezonde, actieve en maatschappelijke cursussen. Stap 1: kies via het filter het thema, stap 2: bekijk het aanbod en stap 3: vul de aanvraag in. 

Activiteiten voor de dagprogrammering

Bent u op zoek naar activiteiten voor uw leerlingen om het curriculum mee op te bouwen? Maak gebruik van ons aanbod voor de dagprogrammering?  Wij hebben op deze pagina een overzicht voor u samengesteld met een ruim aanbod van creatieve, gezonde, actieve en maatschappelijke cursussen. 

Maak een afspraak
Talent ontwikkelen tijdens uw dag programmaering, dat kan!

Klanten en ervaringen

★ ★ ★ ★ Wij zetten Halo Jobbing in voor de Dagprogrammering zodat leerkrachten hun handen vrij hebben om andere lessen goed voor te bereiden. –Directeur Ingrid de Baat Bogermanschool ( Stichting PCBO)

★ ★ ★ ★ Waar talenten en behoefte van de school elkaar kruisen ligt “Halo Jobbing”. Halo Jobbing ingezet door slim te organiseren onder andere t.b.v. werkdrukverlaging. – Directeur Margot Bijen SO de Archipel ( Stichting Boor)

Supermarkt Safari is top! Ik kan koken..

Lotte, 11 jaar

Tijdens de TSO kan ik lekker skippien!

Robert, 10 jaar

★ ★ ★ ★ Na de kerstvakantie zijn bij ons, SO De Piloot cluster4, twee jonge docenten van Halo Jobbing gestart met lessen Proefjes en experimenten in de groepen 1 t/m 8. Ondanks tegenslagen zoals de tweede lockdown hebben ze zich zeer flexibel opgesteld en lessen verzorgd in de noodopvang. Nu de school weer draait zijn alle lessen weer opgepakt en zijn de leerlingen en medewerkers bijzonder enthousiast.

De lessen zijn altijd goed voorbereid en alle materialen worden verzorgd door Halojobbing. De docenten passen de lessen aan om te voldoen aan de onderwijsbehoeften van onze leerlingen en we zien dat dit werkt! Daarnaast is een voordeel dat het de leerkracht ontzorgt. Kortom we zijn zeer tevreden en raden iedere school aan om met Halo Jobbing in gesprek te gaan over de mogelijkheden , want ze hebben een zeer breed aanbod! –Beleidsmedewerker Hetty Hamstra SO De Piloot ( Stichting Boor)

★ ★ ★ ★ Medewerkers van Halo Jobbing bleken snel en goed inzetbaar bij het verzorgen van workshops tijdens de noodopvang. De leerkrachten hoefden daardoor in de middagen niet te worden ingezet voor de noodopvang, zodat zij zich konden richten op het onlineonderwijs. 

Vooral de back up die wordt gegeven vanuit de organisatie Halo Jobbing was erg prettig.  Medewerkers zijn goed en snel bereikbaar.- Interim Directeur Els Drenth De Meer ( Stichting SCOH)

Organiseren van uw dag programmering 

Bent u een Brede School en op zoek naar activiteiten van de dagprogrammering? Dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij hebben onze activiteitengids voor u samengesteld met een ruim aanbod van creatieve, gezonde, actieve en maatschappelijke cursussen.

Stel je eigen activiteit samen

Wilt u liever uw eigen brede school activiteit samenstellen? Wij maken voor u in het thema ‘uw wens’ een programma op maat.

 

Variatie van aanbod

Of u nu een kookcursus of knutselworkshop wilt organiseren! Wij denken met veel plezier met u mee over de educatieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling.

De oplossing voor het leraren tekort

Door de jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw brede school activiteit(en) en professionele lesgevers.We hebben goede oplossingen voor het acute lerarentekort.

Klanten en ervaringen

★ ★ ★ ★  Halo Jobbing ondersteunt ons om ook de juiste activiteiten te kiezen zodat het divers is: sport, spel. Nou noem het maar op: drama, toneel. . – Directeur Lidia Taal Oranje school

★ ★ ★ ★ Halo Jobbing organiseert allerlei sportactiviteiten bij ons, ze zijn heel erg educatief en heel erg aantrekkelijk voor kinderen. – Directeur Emira van basisschool de Spiegel

Meer verhalen van onze fan’s!

Klik hier!