Online apotheek Drogisterij Unique met de beste prijzen van Nederland.

100 specialisten ontzorgt personeel onze klanten geven ons een 8,9 25+ jaar ervaring

Onze diensten

Tussenschoolse opvang

Maak kennis met de erkende beweegmethodes . Wij leveren u maximale ontzorging.

Dagprogrammering

Werken aan de talenten van leerlingen. Dans, spel, theater of voeding? Wij leveren!

Verkeerseducatie

Wij leren uw leerlingen (gratis en kwalitatief) zich veilig bewegen in het verkeer.

Sportdagen en uitjes

Uw ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van al uw (sportieve) activiteiten.

Dag programmering

Bent u een basisschool en op zoek naar voor -, tussen schoolse of na schoolse activiteiten dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij hebben onze activiteitengids voor u samengesteld met een ruim aanbod van creatieve, gezonde, actieve en maatschappelijke cursussen. Wilt u liever uw eigen brede school activiteit samenstellen? Wij maken voor u in het thema ‘uw wens’ een programma op maat.

Of u nu een kookcursus, een knutselworkshop of een (thema) sportdag wilt organiseren: bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke brede school activiteit op uw school! Wij denken met veel plezier met u mee over de educatieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling.

Creatief, koken of sport en spel. Wij vullen uw dagprogrammering!

Tussenschoolse opvang

Halo Jobbing  gaat met haar beweegmethoden Play2Live© en Beweegwijs op unieke en onderscheidende wijzen aan de slag met bewegen in de school; bewegen passend bij de mogelijkheden van elk individueel kind. Samen proberen we elk kind elke dag (met plezier) minimaal een uur te laten bewegen.

De nadruk ligt daarbij op spelen, bewegen en beleving. Wij maken altijd gebruik van een zogenaamdeTussenschoolse opvang (TSO) coördinator, welke zal samenwerken met de brede school coördinator van de school. Het schoolplein zal in diverse vakken worden onderverdeeld; het chillvak,  het rekenen en taal spellen vak en een specifiek spel vak.

100% ontzorgen tijdens de tussenschoolse opvang. Wij maken het mogelijk!

Verkeerseducatie

Halo Jobbing is de centrale verkeerseducatie partner voor basisscholen in Metropool Den Haag – Rotterdam. Als onder andere coordinator van het School op Seef , organisator van het praktisch verkeersexamen en uitvoerder van het programma Totally Traffic beschikken wij over alle relevante kennis, ervaring en docenten. 

Ons verkeerseducatie aanbod is hét programma voor een goede aanpak van verkeersveiligheid en verkeerseducatie aan kinderen in de basisschoolleeftijd. Hier worden kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers. Ons nieuwe Pumptrack BMX fiets programma spreekt het jonge kind ernom aan. Het leveren van een “vraaggericht” aanbod staat binnen onze aanpak centraal. Het juiste aanbod geeft immers het beste resultaat.

Zet verkeerveiligheid ook op de school agenda!

Sportdagen en (Team) uitjes

Sportdagen:

Hoe organiseer ik een kwalitatieve en vooral leuk sportdag op mijn school? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve sportdagen, verschillende soorten evenementen (zie onze speciaal hiervoor ontwikkelde website HotspotsEvents) en toernooien. Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Team uitje:

Hoe organiseer ik een kwalitatief en vooral leuk teamuitje voor mijn collega’s? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve teamdagen, verschillende soorten evenementen en toernooien. Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Tijd voor een sportdag, teamuitje of schoolfestival!

Bekijk onze foto gallery