Dammen Versie B

Dammen Versie B

Meer Views

Snel Overzicht

Bestemd voor de groepen: 5 t/m 8
Aantal deelnemende leerlingen: Maximaal 16
Locatie: leslokaal
Extra: In het lokaal waar de cursus plaatsvindt, moet een digibord aanwezig zijn


Versie B is bedoeld voor kinderen die eerder hebben deelgenomen aan de huidige Basis Dammen cursus, maar ook voor scholen die verder zijn in de ontwikkeling op het gebied van dammen.


Prijs: *€ 1.350,00 gebaseerd op 10 lessen, 1 uur, max.16 leerlingen.
 * Bij deze cursus worden standaard 2 docenten geleverd.


Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie
Datum selecteren
Datum selecteren
 :  
 :  
U kunt hier de data invullen wanneer de cursus niet kan plaatsvinden.
Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie. Als u voor de optie 'gymzaal buiten de school' kiest moet u in de extra informatie het adres van de gymzaal vermelden.
Let op! Voor de cursussen geldt een maximum van 12 of 16 leerlingen.
€ 1.350,00
Prijs is gebaseerd op 10 lessen van 1 uur. Heeft u interesse in deze cursus maar gebaseerd op meer of minder cursusdagen? Geef dit dan aub aan bij extra informatie.

Details

Dammen Versie B

Dammen is een spelletje dat bijna iedereen kan spelen. Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens, op school of thuis, gedamd. Dammen is echter niet alleen een spelletje, het is vooral een denksport. Met dammen leer je concentreren, anticiperen en plannen bedenken. Verder is dammen goed voor creativiteit, rekenvaardigheid en nog vele andere dingen die je allemaal gebruikt in het dagelijkse leven! Tijdens de 10 weekse cursus worden er 8 lessen besteed aan diverse dam thema’s. In les 9 wordt er een examen afgenomen. En les 10 staat in het teken van de diploma uitreiking. Tijdens deze laatste les wordt er Simultaan gespeeld tegen de docenten. Tot slot krijgen allen leerlingen een prijs voor thuis mee!

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.