Buitengewoon bouwen

Brede school

Meer Views

Snel Overzicht

Brede school activiteit:

Cursus: Buitengewoon bouwen
Bestemd voor de groepen: 5 t/m 8
Aantal deelnemende leerlingen: Maximaal 16
Locatie: Lokaal

Na deze cursus kunnen alle deelnemers met verschillende materialen bouwwerken maken. Altijd al eens de bekende Eifel toren willen namaken? Dit is je kans. Hoe hoog kun je iets bouwen met alleen spaghetti en spekjes? Kun je een brug maken met alleen papier en rietjes? Wist je dat satéstokjes ook erg goede bouwmaterialen zijn? De fijne motoriek, probleemoplossend denken en het ruimtelijk inzicht gaan zich sterk ontwikkelen door deze cursus.
• Leer een brug bouwen
• Maak een toren
• Bouwen met plastic, hout, enz

Prijs: € 1.350,00 gebaseerd op 10 lessen, 1 uur, max. 16 leerlingen

Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie
Datum selecteren
Datum selecteren
 :  
 :  
U kunt hier de data invullen wanneer de cursus niet kan plaatsvinden.
Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie. Als u voor de optie 'gymzaal buiten de school' kiest moet u in de extra informatie het adres van de gymzaal vermelden.
Let op! Voor de cursussen geldt een maximum van 12 of 16 leerlingen.
Let op: wees ervan bewust dat de door u ingevulde tekst zichtbaar is in de inschrijfmodule en dus ook voor de ouders van uw leerlingen.

* Vereiste velden

€ 1.350,00
Prijs is gebaseerd op 10 lessen van 1 uur. Heeft u interesse in deze cursus maar gebaseerd op meer of minder cursusdagen? Geef dit dan aub aan bij extra informatie.

Details

Brede school activiteit:

Na deze cursus kunnen alle deelnemers met verschillende materialen bouwwerken maken. Altijd al eens de bekende Eifel toren willen namaken? Dit is je kans. Hoe hoog kun je iets bouwen met alleen spaghetti en spekjes? Kun je een brug maken met alleen papier en rietjes? Wist je dat satéstokjes ook erg goede bouwmaterialen zijn? De fi jne motoriek, probleemoplossend denken en het ruimtelijk inzicht gaan zich sterk ontwikkelen door deze cursus.

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.