Brede maatschappelijke evenementen

Hoe organiseer ik dat sportieve of creatieve evenement voor onze school? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve evenementen, projecten en toernooien.

Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Door de jarenlange ervaring van ons team kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw evenement en op professionele begeleiding zodat er veilig en verantwoord wordt gesport of bewogen.

Rooster  Lijst 

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Brede school

  Fietsen

  € 0,00

  Brede school activiteit:

  Cursus: Fietsen
  Bestemd voor de groepen: 5, 6, 7 en/of 8
  Aantal deelnemende leerlingen: nader te bepalen
  Locatie: nader te bepalen

  Deze cursus zal op het schoolplein worden gehouden. In deze cursus zullen de leerlingen de verkeersregels (her)ontdekken en de basisbeginselen van het fietsen aangeleerd krijgen. Veiligheid staat hierbij centraal.
  • Fietsles
  • Verkeersregels
  • Veiligheid

  Prijs: afhankelijk van aantal lessen, leerlingen en materialen

  Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

  Meer Informatie
 2. Mediawijsheid

  Mediawijsheid

  € 1.350,00

  Groep
  7 t/m 8

  Mediawijsheid
  €1350,- ( 10 x 1 uur)

  Kinderen van nu weten niet beter dan dat zij opgroeien met beeldschermen: thuis, op school, in de trein en op straat. Moderne media zijn bovendien gemakkelijk te bedienen, waardoor ook de allerkleinsten de tablet of smartphone ogenschijnlijk moeiteloos gebruiken. Ouders hebben daar veel vragen over, zoals 'Met wie heeft mijn kind contact via de sociale media en wat gebeurt daar?'. In de cursus Media wijsheid worden de kinderen op een leuke en speelse wijze uitgelegd hoe ze hier op een veilige manier mee om kunnen gaan. Tijdens de laatste les krijgen de ouders een korte presentatie van hun zoon of dochter. Hierdoor zien zij wat hun zoon of dochter heeft geleerd over mediawijsheid en hoe ze daar op een verstandige manier mee om kunnen gaan.
  • Het delen van persoonlijke gegevens, foto’s en filmpjes
  • Apps aankopen en reclame in een app aankopen
  • Het kiezen van een schermnaam en wachtwoord en overige privacy-instellingen
  • Hoe kun je problematisch gedrag kunt melden
  • Hebben vriendjes of vriendinnetjes wel eens vervelende ervaringen op het internet meegemaakt en wat kan jij er aan doen als vriend of vriendin.
  • Waarom letten mijn ouders zo op mijn social media gedrag?

  Locatie: (computer) lokaal en speelplaats
  Aantal leerlingen: 12 leerlingen
  Voorwaarden: de school moet 12 tablets en laptops of computers ter beschikking stellen.

  Heeft u interesse in deze cursus, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

  Meer Informatie

2 Artikel(en)