Educatieve activiteiten

Brede school activiteit:


Bent u een Brede School en bent u op zoek naar voor schoolse, tussen schoolse of na schoolse activiteiten dan kunt u bij ons altijd terecht. Wij hebben onze activiteitengids voor u samengesteld met een ruim aanbod van creatieve, gezonde, actieve en maatschappelijke cursussen. Wilt u liever uw eigen brede school activiteit samenstellen? Wij maken voor u in het thema ‘uw wens’ een programma op maat.

Of u nu een kookcursus, een knutselworkshop of een (thema) sportdag wilt organiseren: bij ons bent u aan het juiste adres voor een onvergetelijke brede school activiteit op uw school! Wij denken met veel plezier met u mee over de educatieve, sociale, creatieve, gezonde en maatschappelijke invulling. 

Door de jarenlange ervaring kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw brede school activiteit(en) en professionele lesgevers.

Daarnaast bewaken onze inspecteurs de kwaliteit van lessen en van de lesgevers door minimaal één keer langs te komen tijdens de cursus en maandelijks contact te houden met de lesgevers.

De prijzen die vermeld zijn in onze activiteitengids en op onze website zijn op basis van een afname van 10 weken en 1 uur per week. Het maximale aantal deelnemers bedraagt 16 leerlingen, tenzij anders vermeld. Uiteraard is het ook mogelijk om de cursussen in een andere samenstelling af te nemen.

Alle cursussen kunnen geïntegreerd worden in de schooldag of ze vinden aan het eind van de middag plaats.
Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw activiteit(en)!

Rooster  Lijst 

per pagina
Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)