Teamuitjes

Team uitje:

Hoe organiseer ik een kwalitatief en vooral leuk teamuitje voor mijn collega's? Wie geeft dat sportieve, culturele, maatschappelijke verantwoorde project van ons de juiste inhoud en opbouw? Het antwoord op deze vragen vindt u bij ons: uw organisator van actieve, sportieve en creatieve teamdagen, verschillende soorten evenementen en toernooien. Onze organisatie staat voor de professionele begeleiding van de door u gewenste activiteit(en).

Door de jarenlange ervaring van ons team kunt u vertrouwen op een goede organisatie van uw teamuitje en op professionele begeleiding. Wij werken voor de perfecte organisatie samen met de specialisten van HotspotsEvents. Zij organiseren uw uitje op verschillende locaties in Nederland. Uw voorkeur(en) en de samenstelling van uw teamuitje bepalen de keuze voor een locatie. Denk aan reistijd, privacy, sfeer, budget en horecamogelijkheden. Had u al een locatie in gedachten?

Ook dan onderzoeken wij daarvan graag de mogelijkheden of denkt met u mee over alternatieven.

Rooster  Lijst 

per pagina
Stel een Aflopende Directie in
 1. Bedrijfsuitje

  ReuzeScrabble

  € 22,50

  Bedrijfsuitje:

  ReuzeScrabble
  Het bekendste woordspelletje van Nederland. Met de letters op je bordje moet u proberen een woord te maken wat zoveel mogelijk punten oplevert. Dit spel is extra leuk op reuzenformaat

  Prijs: € 22,50 per persoon

  Heeft u interesse in deze activiteit, vul dan onderstaande gegevens in. Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, ontvangt u van ons een voorstel. U kunt deze activiteit altijd combineren met andere activiteiten. Geef de gewenste extra combinaties in onderstaande veld “” Extra informatie”” aan. Pas als wij het voorstel ondertekend retour ontvangen hebben is uw aanvraag definitief.

  Meer Informatie

1 Artikel(en)