Stel zelf uw cursus samen

Brede school

Meer Views

Snel Overzicht

Brede school activiteit:

In overleg met HALO JOBBING kan gekozen worden voor een (combinatie) cursus met één of meerdere trendsporten daarin verwerkt. Trendsporten zijn sporten die niet altijd omschreven zijn als officiële sport en zijn vaak een hype onder (basisschool) leerlingen. Een trendsport omvat meestal geen lesstof voor 10 weken, daarom kan er dus worden gekozen voor een combinatiecursus van meerdere sporten, of voor een cursus van minder dan 10 weken. Offerte op aanvraag Mocht u interesse hebben in ons aanbod, kunt u vrijblijvend contact opnemen met de verkoop afdeling van HALO JOBBING te bereiken op 070 – 4043162.

Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie
Datum selecteren
Datum selecteren
 :  
 :  
U kunt hier de data invullen wanneer de cursus niet kan plaatsvinden.
Let op, als u voor de optie 'Anders..' kiest moet u dit toelichten in de extra informatie. Als u voor de optie 'gymzaal buiten de school' kiest moet u in de extra informatie het adres van de gymzaal vermelden.
Let op! Voor de cursussen geldt een maximum van 12 of 16 leerlingen.
€ 0,00
Offerte op aanvraag. Na ontvangst van uw bestelling neemt onze accountmanager binnen 2 dagen contact met u op!

Details

Brede school activiteit:

In overleg met HALO JOBBING kan gekozen worden voor een (combinatie) cursus met één of meerdere trendsporten daarin verwerkt. Trendsporten zijn sporten die niet altijd omschreven zijn als officiële sport en zijn vaak een hype onder (basisschool) leerlingen. Een trendsport omvat meestal geen lesstof voor 10 weken, daarom kan er dus worden gekozen voor een combinatiecursus van meerdere sporten, of voor een cursus van minder dan 10 weken.

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.